Perşembe, Mart 23, 2017

Edirnespor - Sonuç

Edirnespor büyük umutlarla başladığı sezonu hüsranla kapattı. Sonucun bu olacağı teknik sorumlu tercihinin yapıldığı günden itibaren gün gibi aşikardı. Asıl önemli olan camianın bu kadar büyük bir başarısızlığa sessiz kalması.

Ne sosyal medyada, ne de yerel basında tek bir yorum yok. Camia maalesef Edirne futbolunu hafta sonu eğlencesinden ibaret olarak görüyor. Hedef gerçekten profesyonel lig olsaydı ortalık ayağa kalkmalıydı. 2.5 - 3 milyon gibi paraların harcandığı iddia edilen bir sezonda bu kadar zayıf rakiplere karşı yönetim ve teknik heyetin bariz yanlışlarıyla bir şampiyonluk kaybediliyor ancak kimseden tık yok.

Sorun yok. Gelecek sezon gene pahalı bir kadro kurulur. Her hafta sonu ya maç, ya da deplasman olur. Taraftar stresini atar. Bir kısım yerel basın sağdan soldan aparttığı haberlerle sayfa doldurur. Transfer sezonunda bazı yöneticiler futbolcularla fotoğraf çektirip reklamlarını yaparlar, futbolcular yüklü peşinatlarını ceplerine koyarlar ve bu iş böyle sürüp gider. Herkes mutlu. Win-win.

50 yıllık sarı - kırmızı renkleri değiştirilen Edirnespor için pek bir gelecek görmediğim için yaklaşık 2 yıl önce kurduğum bu blog sitesindeki tüm içeriği silmiştim.

Asıl hayal kırıklığım ise bir süredir gönüllü olarak katkı vermeye çalıştığım yerel bir spor gazetesinin de kafasını kuma gömmesi.

Üzgünüm ama bu şartlarla Edirnespor'un başarılı olması imkansız. Kalın sağlıcakla

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder