Çarşamba, Ocak 17, 2018

Edirnespor'da Harç Bitti Yapı Paydos

Çocukluk aşkımız Edirnespor'u elden geldiğince takip etmeye çalışıyoruz. Yaşım ilerlediği için Edirnespor'un üst liglerde oynadığını, şampiyonluk yaşadığını görebildim. Umarım genç kardeşlerimiz de bir gün Edirnespor ile bizim yaşadığımız heyecanı yaşarlar. Zira 1993-94 ve 94-95 sezonunun ardından Edirnespor sürekli düşüşte.

Aslında herkes sorunun farkında. Bir türlü ortak aklı oluşturamıyoruz. Herkes işin bir ucundan çekiyor. Bu şehrin en değerli futbol markası olan Edirnespor şemsiyesi altında buluşmayı bir türlü beceremiyoruz.

Herkes kendine göre haklı. Taraftar kendine göre görevini yapıyor. Yönetim en ufak bir eleştiride gelin çok biliyorsanız kendiniz yapın diyor. Futbolcular hep mağdur, paramızı alamıyoruz türküsünü söyleyip duruyorlar. Teknik heyete en ufak bir eleştiride bulunsan senin aklın ermez diyor. Tamam aklımız ermez ama yılların başarısızlığı da ortada.

Hafta sonu oynanacak Alemdağ maçını alışkanlık gereği izleyeceğiz ama Edirne süper amatör ligde çok daha güzel maçlar var. Pek çok seyirci de benim gibi düşünüyor sanırım.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder