Pazartesi, Nisan 16, 2018

Trakya Futbolunda Neler Oluyor?

2017-18 futbol sezonu sona ermek üzereyken Trakya takımlarının durumu çok iç açıcı görünmüyor. 2. lig temsilcimiz Kırklarelispor son sıralara yakın olsa da ligde kalmayı garantilemiş durumda. 3. ligdeki temsilcimiz Ergene Velimeşespor da büyük bir mucize olmazsa profesyonel lige devam edecek gibi görünüyor.

Bu iki takımın dışındakiler sıkıntılı görünüyor. Tekirdağspor zor günler geçiriyor. Bölgesel amatör lige düşmesi kuvvetle muhtemel.

Kırklareli BAL temsilcisi Lüleburgaz doğrudan küme düştü. Kırklareli temsilcilerinden Kavaklı ve Babaeski yerel ligde 1-2 olarak gelecek sezon BAL'de oynayacak gibi görünüyorlar. Ancak bütçe oluşturabilirler mi bilemiyoruz.

Edirne temsilcileri Edirnespor ve Uzunköprüspor gelecek yıl gene BAL'de devam edecek. Hedefleri üst lige yükselmek mi yoksa BAL'de tutunmak mı olacak?

İsmini saydığım tüm kulüplerin camiaları takımlarının daha iyi yerde olmasını arzu ediyor. Ancak bu iş maddiyat meselesinden daha çok eğitim ve organizasyon meselesi. Öncelikle gerçeklerle yüzleşmek gerekli. PES oynar gibi takım kurmakla bir yere varılamıyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder